Budite Naš Distributer

Naša firma Vam nudi da budete distributeri našeg asortimana ručica, nogica, čiviluka, samolepljivih kapica i filceva po najpovoljnijim uslovima.
Za sve artikle sa sajta dobijate besplatne uzorke,kao I prateci  reklamni material... Ukoliko ne budete zadovoljni saradnjom, možete ih vratiti bez ikakve nadoknade.

Proizvodi koje Vam nudimo su odličnog kvaliteta i još povoljnije cene, u šta ćete se i sami uveriti ukoliko ostvarimo saradnju.
Saradnja se zasniva na principu svakodnevnog  poručivanja po potrebi,a ukoliko želite da imate robu na lageru, prvo punjenje iznosi od 60000-80000 dinara, plaćanje je avansno, a za ostale pordžbine imate rok plaćanja 30 dana.

Najopertivniji  način poručivanja je preko samog portala rucice.rs , gde u svakom trenutku možete videti da li je traženi artikal na stanju I odmah ga poručiti, a takodje se porudžbine mogu slati putem e-maila ili fax-a.

Za porudžbine koje su poslate do 13 h, na Vašu adresu stižu narednog dana. Roba se šalje brzom poštom, a svi nalozi u vrednosti većoj od 3000 dinara šalju se o našem trošku.

Subotom i nedeljom ne radimo, zbog nemogućnosti slanja robe brzom poštom, koja tim danima ne radi.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefone 063 730 99 77 i 011 208 36 70, a dogovorićemo se i o pogodnostima koje možete dobiti za Vašu firmu.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, POPUNITE ONLINE FORMULAR ili nas pozovite i mi ćemo Vam poslati detaljne uslove saradnje kao i veleprodajni cenovnik.

ONLINE PORUČIVANJE ARTIKALA MOGU IZVRŠITI SAMO NAŠI DISTRIBUTERI KOJI SU PREDHODNO DOBILI KORISNIČKO IME I LOZINKU ZA USLUGE PORTALA.  A VI, UVAŽENI POSETIOCI,  MOZETE POGLEDATI SVE NAŠE ARTIKLE KAO I SPISAK NASIH DISTRIBUTERA KOJI SU VAMA NAJBLIŽI I KOD KOJIH MOŽETE PRONAĆI ŽELJENI ARTIKAL.

Sva prava zadržana © 2017, Ručice
Izrada sajta od Webnime
Web Statistics